استاد الزمالك
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


zamalek stadium
 
الرئيسيةالمجلةأحدث الصورالتسجيلدخول
الموقع فى مرحلة البث التجريبى....قد تلاحظ بعض الاخطاء الغير المقصوده ...المدير

 

 دجاج كنتاكي صح

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
karim
الاداريين
الاداريين
karim


عدد المساهمات : 257
تاريخ التسجيل : 30/07/2011
العمر : 27
الموقع : www.zamalek-stadium.tk

دجاج كنتاكي صح Empty
مُساهمةموضوع: دجاج كنتاكي صح   دجاج كنتاكي صح Emptyالإثنين 8 أغسطس - 16:59:57

فراخ كنتاكى-طريقة عمل فراخ كنتاكى المقرمشة-وصفات طبخ
فراخ كنتاكى-طريقةعمل فراخ كنتاكى المقرمشة-وصفات طبخ
فراخ كنتاكى-طريقة عمل فراخ كنتاكى المقرمشة-وصفات طبخ


المقادير :
-فرخة وتقطع على 12 قطعة بعد تنظيفها
-معلقة كبيرة سماء( دى توابل يتجاب من عند العطارومتوفرة)
-مغلقة بهارات
-1/2 كوب ماء بصل
-3 ملاعقخل
-معلقة كبيرة كسبرة ناعمة
-2 ليمونة
-ملح - فلفل
- 4بيضات
-2 كوب دقيق ذرة ( ده غير الدقيقالعادى)
- دقيق عادى

الطريقة:

اجيب الفرخةواغرز فيها السكينة فى جميع جوانبها

-بعد كده تحطى الكسبرةالناعمة+ماء اليصل+البهارات +الليمون+الخل+الملح+الفلفل فىاناء

وتخلطيهم جيدا وبعدين تحطى الفراخ وتقلبيها فى الخليط جيداوتوضع فى الثلاجة من باليل ( تقريبا 12 ساعة قبل الطهى )

- تانى يو مبقى اجيب دقيق الذرة واحط عيه ملح وفلفل واجيب البيض واضربه واضع بردو عليه ملحوفلفل


تجيبى الفراخ من التلاجة وتحطيها فى الدقيق العادى اولاوبعدين البيض واخيرا تحطيها فى دقيق الذرة ( علة فكرة دقيق الذرة هو اللى بيخليهامقرمشة )


وتحمر فى زيت غزير مغلى جيدا على نار عالية ( اول ماتنزلى الفراخ لازم تكون النار عالية وبعد كده توطيها حتى تستوى )

هتاخد تقريبا 1/2 ساعة على نار هادية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://zamalekstadium.yoo7.com
 
دجاج كنتاكي صح
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» دجاج روستو بالبطاطا على الطريقة اللبنانية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
استاد الزمالك :: القسم العام :: مطبخ رمضان-
انتقل الى:  

zamalek stadium

↑ Grab this Headline Animator